STANLEY Validrone™

Helppo ja kustannustehokas tapa havaita ja paikantaa drooneja.

STANLEY Validrone ™ on tuoteratkaisumme droonien ja niiden lennättäjien havaitsemiseen ja paikantamiseen. Valitse sopivin ratkaisu tarpeiden ja suojattavan alueen mukaan.

 

Droonien myynti on kasvanut viime vuosina. Markkinaennusteiden mukaan maailmanlaajuisesti on myyty jo yli 20 miljoonaa droonia. Droonien lisäänytnyt käyttö merkitsee lisääntynyttä uhkaa esimerkiksi ilmailulle, puolustukselle, laitoksille kuten vankiloille sekä urheilukentille. Droonien aiheuttama uhka voidaan jakaa viiteen luokkaan motiivin ja käyttäjätyypin perusteella.

  • Yritysten vakoilu (tiedonkeruu)
  • Hakkerointihyökkäykset (salakuuntelu, kyberhyökkäykset jne.)
  • Liikenne (salakuljetus, vankilat, valtion rajat)
  • Hyökkäykset (terrori-iskut, ilkivalta, suuret vahingonteot)
  • Harrastukset (törmäysvaara, henkilö- ja ilmatilavahingot, arkaluontoiset tilat)


STANLEY Validrone ™ pystyy havaitsemaan jopa 95% markkinoilla olevista droneista. Drooneja, joissa ei ole radiosignaaleja tai jotka käyttävät matkapuhelin- tai satelliittiviestintää, ei voida havaita.

 

Droonien havaitseminen

STANLEY Validrone ™ tarjoaa mahdollisuuden paikantaa drooneja 2D-paikannuksella. Validrone ™ on radiotaajuuksiin perustuva järjestelmä (RF), joka "kuuntelee" dronen ja ohjaajan välistä radioviestintää.

Antennien avulla havaitaan ja paikannetaan enintään 3 km:n säteellä olevat droonit. Kustannustehokkaat anturit mahdollistavat suuremman määrän antureita suurten alueiden kattamiseksi.

Validrone ™ on suunniteltu integroitumaan tehokkaasti olemassa olevaan IT-infrastruktuuriin, prosesseihin ja organisaatioihin. On mahdollista antaa Validrone PT: n ohjata PTZ-kameroita automaattisesti. Järjestelmä vaatii verkkoyhteyden ja se on helppo asentaa. STANLEY Security asentaa ja ylläpitää järjestelmää.

 

 

Validronen edut:

  • Kustannustehokas
  • Vähemmän vääriä hälytyksiä
  • Skaalautuva
  • Integroituu olemassa oleviin IT-infrastruktuureihin ja VMS-alustoihin
  • Helppo asentaa


Onko yrityksesi tai organisaatiosi valmis käsittelemään droonien aiheuttamia riskejä?

Lue lisää riskien esiarvioinnista ja selvitä, onko Validrone sinulle oikea ratkaisu.


 

Validrone™ -ratkaisusta on kolme erilaista versiota


Validronen käytön aloittaminen on helppoa. Tarjoamme kolme erilaista ratkaisua, jotka vaihtelevat pienestä perussuojasta suuriin ja edistyneisiin versioihin. Täten ratkaisu sopii kaiken kokoisille yrityksille, sekä kustannusten, että tarpeiden täyttämisen kannalta.

 

Validrone ™ Essential

Validrone ™ Essential on nopeasti käyttöönotettava drone-ilmaisuanturi, joka tarjoaa reaaliaikaisia ​​ilmatilan hälytyksiä ja raportteja. Palvelu on mukautettu pienille ja keskisuurille tiloille, kuten toimistorakennuksille, tehtaille, palvelinkeskuksille ja pienemmille vankiloille.

Validrone ™ Professional

Validrone ™ Professional -ratkaisussa integroidun PTZ-kameran avulla voit rekisteröidä, etsiä ja tarkistaa droneja ilmatilastasi kustannustehokkaalla tavalla. Palvelu soveltuu pienille ja keskisuurille tiloille, kuten tehtaille, palvelinkeskuksille, logistiikkayrityksille ja keskisuurille vankiloille.

Validrone ™ Enterprise

Validrone ™ Enterprise on Validronen kehittynein ratkaisu. Järjestelmän ympärillä olevien RF-anturien avulla tunkeutuvat droonit havaitaan nopeasti ja visuaalinen todentaminen saadaan valitsemalla PTZ-kamera, joka on lähinnä droonia. Validrone ™ Enterprise soveltuu keskisuurille ja suurille tiloille, kuten suurille vankiloille, voimalaitoksille ja lentokentille.

 

 

Lataa Essential datalehti

Validrone_brochure_essential1.png

Lataa Professional datalehti

Validrone_brochure_professionall.png

Lataa Enterprise datalehti

Validrone_brochure_enterprise.png

Lataa Validrone™ tuote-esite

 

Yhdistä Validrone™ turvapalvelukeskukseemme

Validrone ™ voidaan liittää turvapalvelukeskukseemme (SOC), jotta ilmatilan droneliikennettä voidaan hallita paremmin. Kun järjestelmä havaitsee dronen, se hälyttää turvapalvelukeskuksesta ja välittää sijainnin videovirran kautta operaattoreillemme, jotka voivat toimia sovittujen ohjeiden mukaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että saat tietoa, kun drone liikkuu alueellasi valvomatta sitä itse.