Kuinka droonit vaikuttavat meihin?

Onko yrityksesi tai organisaatiosi valmis käsittelemään droonien aiheuttamia riskejä? STANLEY Securityn toimialakohtaiset riskiarvioinnit on räätälöity arvioimaan droonien aiheuttamia riskejä, tutkimaan ilmatilaa ja suosittelemaan ratkaisuja riskien vähentämiseksi.


 

Ymmärrä ei-toivottujen droonien tunkeutumisriskit: Mistä aloittaa?

Ei-toivottujen droonien tunkeutumisriski kasvaa maailmanlaajuisen drone määrien kasvaessa. Tämä on haaste, jonka monet yritykset ja organisaatiot kohtaavat - miten voimme vähentää laittomien ja ei-toivottujen drone-toimintojen riskejä? STANLEY Security avulla voit käydä läpi esiarvioinnin, joka keskittyy tietyssä ilmatilassa esiintyvien riskien ja haasteiden tunnistamiseen.


Droonit voivat tunkeutua erilaisiin tiloihin

Validrone - lentokentta

Lentokentät ja lentoliikenne

Validrone- vankila

Vankilat

Energialaitos

Energialaitokset

Suuret teollisuudenalat

Suuret teollisuudenalat

Esiarviointi: Miten suojelet yritystäsi?

Vaihe 1:

Tunnista ei-toivottujen droonien tunkeutumisriskit ja määritä seuraukset

Ensimmäinen askel riskienhallintasuunnitelman suunnittelussa on tunnistaa mahdolliset riskit, joille droonit altistavat organisaationne. Autamme sinua tunnistamaan riskilähteet, haavoittuvat alueet ja seuraukset.

Vaihe 2

Ymmärrä ilmatilasi, kerää tietoa ja luo oikeat olosuhteet seuraavaan vaiheeseen

Ennen kuin suunnittelet riskejä vähentäviä strategioita, tarvitset tietoa omasta ilmatilastasi. Asennamme laitteeseesi drone-ilmaisujärjestelmän toiminnan mittaamiseen ilmatilassa. Mittaustulokset raportissa, jota käytetään seuraavassa vaiheessa.

Vaihe 3

Tietoja turvallisemmasta ilmatilasta - raportti ja suositukset

Kun ensimmäinen ja toinen vaihe on suoritettu, tarjoamme sinulle tietoja ja dataa, joita tarvitset arvioidaksesi missä riskit ovat suurimmat ja mitä sinun pitäisi tehdä niiden torjumiseksi. Vaiheen 3 tulokset sisältävät: Yhteenvedon yksityiskohtaisen raportin muodossa drone-toiminnasta ilmatilassa, riskianalyysin ja ratkaisuja droneja vastaan.


Esiarvioinnin jälkeen

Toteuta yritykselle sopiva ratkaisu

Esiarvioinnin suorittamisen jälkeen saat selkeät ohjeet ja toteutusehdotukset, joiden uskomme auttavan sinua turvaamaan ilmatilaasi. Laajuudesta riippuen tämä voi tarkoittaa kaikkea älykkäistä kameraratkaisuista täysimittaiseen droonien suojaukseen.

Lue lisää STANLEY Validrone ™ -ratkaisustamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua suojelemaan ilmatilaasi.

TAI

Lataa Pre-Study -oppaamme tästä (tai klikkaa kuva) ilmaiseksi ja lue lisää riskiarvioinnista.


 

Haluatko tietää lisää?
Ota meihin yhteyttä.