STANLEY Flow

Ratkaisu avaimettomaan kulunhallintaan

Sujuva ja tarpeisiin mukautuva kulunhallinta on tärkeä osa yrityksen turvallisuutta. STANLEY Flow tarjoaa nykyaikaisen ja älykkään tavan kulkea yrityksen tiloissa, sillä ovien avaus tapahtuu vaivattomasti käyttäjän omalla mobiililaitteella. Ratkaisu on täysin itsenäinen alusta, jota hallitaan web-käyttöliittymällä, turvallisesti ja salatusti, paikasta riippumatta. 

STANLEY Flow on myös integraatioalusta, joka voi toimia täysin loppukäyttäjältä näkymättömästi olemassa olevan kulunvalvontajärjestelmän rinnalla. Integraation avulla käyttäjähallinta voidaan tehdä olemassa olevassa järjestelmässä. Mobiilit kulkuoikeudet taas voidaan jakaa reaaliaikaisesti STANLEY Flown elektronisia kanavia pitkin loppukäyttäjien omiin mobiililaitteisiin. Kaiken käyttäjäylläpidon ja järjestelmähallinnan saa myös palveluna Stanley Securityn palvelukeskuksesta, ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

STANLEY Flown kanssa yhteensopivia lukkoadaptereita ja järjestelmiä on jo kymmeniä ja integroimme niitä jatkuvasti lisää. Helpoimmillaan STANLEY Flown tukema oviadapteri voidaan asentaa mekaanisen lukon rinnalle kymmenessä minuutissa ja näin modernisoida mekaaninen lukko täysin ilman kaapelointia. STANLEY Flow toimii myös yhdessä kulunvalvontalaitteiden kanssa ja se voidaan tuoda kulkutunnisteiden rinnalle vaihtoehtoiseksi mobiilikulkutunnisteeksi.

STANLEY Flown kehitys ja ekosysteemin laajeneminen uusien valmistajien tuotteisiin on jatkuvaa. Pilvipalvelupohjaisuus tarkoittaa, että uudet versiot ovat aina heti kaikkien asiakkaiden saatavilla ilman asiakaskohtaisia päivityksiä.

STANLEY Flow toimii ilman jatkuvaa yhteyttä mobiiliverkkoon. Avaimet voidaan jaella mobiililaitteeseen etukäteen ja Bluetooth 5 toiminta tukee sekä iOS että Android -puhelimia.

STANLEY Flown edut

  • Monipuolinen ja reaaliaikainen ovien hallinta
  • Helppokäyttöinen oven avaus
  • Kustannustehokas ratkaisu
  • Tietoturvallinen
  • Bluetooth 5
  • Ladattavissa GooglePlay- tai Appstore palvelusta