STANLEY Flow

Ratkaisu avaimettomaan kulunhallintaan

Älykäs ja turvallinen digitaalinen kulunvalvontaratkaisu - ilman kaapelointia.

 

STANLEY Flow tarjoaa nykyaikaisen ja älykkään tavan kulkea yrityksen tiloissa, sillä ovien avaus tapahtuu vaivattomasti käyttäjän omalla mobiililaitteella. 

Ratkaisu on täysin itsenäinen alusta, jota hallitaan web-käyttöliittymällä, turvallisesti ja salatusti, paikasta riippumatta. STANLEY Flow on ihanteellinen ratkaisu tiloihin, joissa käyttäjille on tarve saada lupa tilapäiseen kulkemiseen (kts. esimerkkejä sivun alalaidasta). Palvelu antaa uusia mahdollisuuksia hallita sitä, kuka pääsee mihinkin tiloihin ja mihin aikaa.

 

Integroitu tai itsenäinen järjestelmä

STANLEY Flow on erittäin turvallinen alusta, joka voidaan integroida olemassa oleviin rajapintoihin ja järjestelmiin, esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmään. Integraation avulla käyttäjähallinta voidaan tehdä olemassa olevassa järjestelmässä.

Se voi myös toimia erillisenä stand alone -ratkaisuna, jolloin käyttöönotto on joustavaa ja helppoa. Palvelua voidaan hallita itse tai sen voi liittää STANLEY Securityn turvapalvelukeskukseen, joka on avoinna ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Helppo ja nopea asennus

Koska palvelu on yhteensopiva useimpien olemassa olevien lukitusjärjestelmien toimittajien kanssa, jo olemassa olevat laitteet voidaan säilyttää. Täydentäminen tapahtuu ovenkahvalla ja adapterilla ilman kaapelointeja.

Helpommillaan järjestelmän tukema oviadapteri voidaan asentaa mekaanisen lukon rinnalle kymmenessä minuutissa ja näin modernisoida mekaaninen lukko täysin ilman perinteistä kaapelointityötä. STANLEY Flow toimii myös yhdessä kulunvalvontalaitteiden kanssa ja se voidaan tuoda kulkutunnisteiden rinnalle vaihtoehtoiseksi mobiilikulkutunnisteeksi.

Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen

Järjestelmää hallinnoidaan verkkoportaalin kautta, jossa järjestelmänvalvoja voi lisätä ja poistaa käyttäjiä joustavasti sekä määrittää kulkuväylät (ovet, portit jne). On myös mahdollista asettaa tietty aika tai aikaväli, jolloin sallittu kulkeminen on mahdolista.

Kulkemista voidaan hallita reaaliaikaisesti myöntämällä tarvittavalle henkilölle kulkuoikeuksia tai avaimet voidaan jakaa mobiililaitteeseen etukäteen. Vastaanottaja saa sähköpostilla linkin sovelluksen lataamisen ja on tämän jälkeen heti valmis käyttämään palvelua. STANLEY Flow tarjoaa yksinkertaisen ja joustavan käyttöliittymän, joka on heti käyttövalmis. Bluetooth 5 toiminto tukee sekä iOS että Android -puhelimia.

Helppo pääsy – kaikkialle

STANLEY Flow vaatii mobiiliyhteyden tai pääsyn WiFi-verkkoon kun käyttöoikeus myönnetään. Tämän jälkeen palvelu toimii myös offline-tilassa, ilman jatkuvaa yhteyttä mobiiliverkkoon. Kun käyttöoikeus on jaettu loppukäyttäjän mobiililaitteelle,  avaaminen tapahtuu, kun käyttäjä on fyysisesti lähellä lukittua kohdetta.

Kehittyvä ratkaisu

Turvallisen alustan ylläpitämiseksi varmistamme, että STANLEY Flown kehitys ja ekosysteemin laajeneminen uusien valmistajien tuotteisiin on jatkuvaa. Pilvipalvelupohjaisuus tarkoittaa, että uudet versiot ovat aina heti kaikkien asiakkaiden saatavilla ilman asiakaskohtaisia päivityksiä.

 

STANLEY Flown edut

 • Monipuolinen ja reaaliaikainen ovien hallinta
 • Helppokäyttöinen oven avaus
 • Kustannustehokas ratkaisu
 • Tietoturvallinen
 • Bluetooth 5

 

 

 

 

Ladattavissa Appstore ja GooglePlay -palveluista

Yhteensopivien laitteiden valmistajat

 • Asio
 • CIDRON
 • Exma
 • Idesco
 • Lukoton
 • Sudmetall
 • Uhlmann & Zacher
 • Waferlock