STANLEY Flow

- ratkaisu kuntosalin pääsynhallintaan

STANLEY Flow tarjoaa modernin, mobiililaitteella käytettävän ratkaisun kulkea yrityksen tiloissa. Se onkin ihanteellinen ratkaisu tiloihin, joissa käyttäjille on tarve saada lupa tilapäiseen kulkemiseen.

Kuntosaliyrittäjä saa käyttöönsä portaalin jolla kuntosalin loppuasiakkaan pääsynhallinta voidaan sallia kuntosalin käyttöoikeuden ajaksi. Kulkuoikeus peruuntuu asiakkaan puhelimessa olevasta Flow-applikaatiosta automaattisesti. Kuntosaliyrittäjä voi hyödyntää portaalia myös asiakasrekisterinä. Portaalissa näkyy asiakkaiden voimassaolevat tai vanhentuneet tilaukset. Lisäksi portaalista näkee kulkulokit, eli ovesta kulkenut henkilö ja kulun ajankohta. Portaali tukee useita eri sijainteja ja ovia. Loppuasiakkaiden lukumäärä on rajoittamaton, eli yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla yrittäjä saa ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuudessa kasvaviin tarpeisiin.

 

EDUT

  • Ei jaettavia avaimia, kulkutägejä tai kortteja, kulkuoikeudet asiakkaan puhelimessa.
  • Tägejä ei tarvitse kerätä pois. Kulkuoikeudet voidaan poistaa webportaalista tai määrittää loppumaan tiettynä päivämääränä automaattisesti.
  • Asiakasrekisteri portaalissa josta näkee asiakkaan voimassaolevan jäsenyyden eli kulkuoikeuden.
  • Kulkulokit portaalissa.
  • Rajoittamaton määrä kulkuoikeuksia asiakkaille kiinteällä kuukausimaksulla.
  • Automaattiset päivitykset portaaliin ja applikaatioihin. Aina tietoturvalliset ja ajantasaiset järjestelmät.

 

STANLEY Flow koostuu seuraavista komponenteista:

  1. Kuntosalin ovelle tai oville asennettava sähkölukko-ohjain *
  2. Kuntosaliyrittäjän käyttöön annettava portaali. Käyttö tapahtuu web-selaimella miltä tahansa tietokoneelta tai mobiililaitteelta **
  3. Kuntosalin loppuasiakkaiden käyttöön tulevat Android ja iOS mobiiliapplikaatiot, joilla asiakkaat pääsevät kulkemaan ovesta tai ovista silloin kun heillä on niihin määritetty kulkuoikeus.

* Mikäli ovella ei ole sähkölukkoa, siihen voidaan asentaa lisämaksusta joko sähkölukko tai magneettilukko. Ohjain voidaan asentaa myös esimerkiksi turvasululle, sakaraportille jne.

** Käyttöönotossa yrittäjälle luodaan 1-2 Admin tiliä, jonka jälkeen tilinhallinta ja lisäkäyttäjien ja loppuasiakkaiden kutsuminen on yrittäjän vastuulla.