STANLEY Flow

Moderni, mobiilikulunhallinta venekerhoille

STANLEY Flow on ihanteellinen ratkaisu venekerhoille, joissa käyttäjille on tarve saada lupa kulkemiseen esimerkiksi porteista tai ovista laitureille ja sisätiloihin. Lisäksi yhteensopivilla riippulukoilla voidaan lukita jäsenten veneet.

Venekerho saa käyttöönsä portaalin, jolla jäsenien ja vierailijoiden pääsynhallinta voidaan sallia ja tarvittaessa estää tiloihin. Kulkuoikeus voidaan määrittää myös määräaikaiseksi, jolloin kulkuoikeus kuoleentuu automaattisesti määräajan päätyttyä. Venekerho voi hyödyntää portaalia myös asiakasrekisterinä. Portaalissa näkyy jäsenien ja vierailijoiden voimassaolevat tai vanhentuneet kulkuoikeudet. Lisäksi portaalista näkee kulkulokit, eli ovesta kulkenut henkilö ja kulun ajankohta. Portaali tukee useita eri sijainteja, ovia ja riippulukkoja. Loppukäyttäjien lukumäärä on rajoittamaton, eli yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla yrittäjä saa ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuudessa kasvaviin tarpeisiin.

 

EDUT

  • Ei jaettavia avaimia, kulkutägejä tai kortteja, kulkuoikeudet käyttäjän puhelimessa.
  • Tägejä ei tarvitse kerätä pois. Kulkuoikeudet voidaan poistaa webportaalista tai määrittää loppumaan tiettynä päivämääränä automaattisesti.
  • Asiakasrekisteri portaalissa, josta näkee asiakkaan voimassaolevan jäsenyyden eli kulkuoikeuden.
  • Kulkulokit portaalissa.
  • Rajoittamaton määrä kulkuoikeuksia asiakkaille kiinteällä kuukausimaksulla.
  • Automaattiset päivitykset portaaliin ja applikaatioihin.
  • Aina tietoturvalliset ja ajantasaiset järjestelmät.

 

 

STANLEY Flow koostuu seuraavista komponenteista.

  1. Venekerhon sisätilojen ovelle tai oville asennettava sähkölukko-ohjain. Laiturien kulkuväylille kuten oville tai porteille vietävät riippulukot.

  2. Oikeuksia hallinnoivan henkilön tai henkilöiden käyttöön annettava portaali. Käyttö tapahtuu web-selaimella miltä tahansa tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

  3. Venekerhon jäsenten ja vierailijoiden käyttöön tulevat Android ja iOS mobiiliapplikaatiot, joilla asiakkaat pääsevät kulkemaan ovesta tai ovista silloin kun heillä on niihin määritetty kulkuoikeus.