Esittelyssä UNA™: Yksi ekosysteemi. Rajattomasti ratkaisuja.

UNA™ on integroitujen laitteisto- ja ohjelmistoratkaisujemme muodostaman ekosysteemin nimi, joka antaa yrityksille mahdollisuuden luoda turvallisempia, terveellisempiä ja tehokkaampia ympäristöjä - yhtenäisesti, yksinkertaisesti ja saumattomasti.

 

 


Miten UNA™ tekee ympäristöistä turvallisempia, terveellisempiä ja tehokkaampia.

UNAn™ laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut yhdistyvät ja suojaavat työntekijöitä, omaisuutta ja tietoverkkoja ja niiden avulla voidaan hallita yrityksen toimintoja tehokkaammin.

Lisäksi nämä ratkaisut keräävät ja yhdistävät dataa keinoälyä (AI) ja koneoppimisteknologiaa (ML) käyttäen ja ratkaisevat näin ongelmia ja antavat proaktiivisesti ehdotuksia toiminnan tehostamiseksi.

 

Yksi ekosysteemi -  yksi tarpeidesi mukaan suunniteltu turvallinen, terveellinen ja suojattu kokemus.

SUOJELE TYÖNTEKIJÖITÄSI

Tärkeimmän voimavarasi, ihmisten, turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. UNA™-terveys- ja turvallisuusratkaisuilla tunnistat ja minimoit uhat ja varmistat, että olet laatinut tarvittavat ohjeistukset ja toimintatavat. UNAn™ antaman varmuuden ja mielenrauhan ansiosta työntekijäsi voivat keskittyä työhönsä ja toimia tuottavasti – missä ja milloin tahansa he työskentelevätkin.

 

TURVAA OMAISUUTESI

Miten pidät maineesi, kiinteistösi ja arvokkaan omaisuutesi yhtä lailla turvassa? UNAn™ älykäs teknologia ja etätuki muodostavat älykkään järjestelmän, joka pitää yritystäsi jatkuvasti silmällä. UNA™ parantaa suoritustaan mukautumalla automaattisesti ja ratkaisee ongelmia ennen niiden syntymistä. Se antaa täydellisen mielenrauhan, jolloin voit itse keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen.

 

SUOJAA VERKKOSI

Toimivat yhteydet ovat liiketoimintasi perusedellytys, mutta etätyöskentelyn lisääntyminen on muodostanut organisaatiollesi uusia kyberturvallisuusuhkia. Kyberhyökkäykset kehittyvät ja niiden määrä kasvaa jatkuvasti, jolloin myös haavoittuvuutesi kasvaa. Toimit sitten yhdestä tai tuhannesta toimipisteestä, voit luottaa siihen, että UNA™ suojaa yrityksesi verkkoa torjumalla uhkia – jotta sinä voit rauhassa johtaa liiketoimintaasi.

  • Automatisoitu järjestelmänvalvonta
  • Verkkojen suojaus / kyberturvallisuus

 

HALLITSE TOIMINTOJASI

Millä tahansa toimialalla toimitkin, sinun on suojauduttava tehottomuudelta. Älykkäät UNA™-ratkaisut parantavat tuottavuuttasi optimoimalla toimintojasi ja antamalla sinulle tarvitsemaasi tietoa silloin, kun sitä tarvitset. Automatisoiduista toiminnoista saatu tieto yhdistyy ja muodostaa havaintoja, jotka tunnistavat toistuvat kaavat ja edistävät siten päätöksenteon tehokkuutta – jotta olet valmis huomiseen, jo tänään.

 

 

 

Lataa ilmainen vuoden 2021 turvallisuusalan trendiraporttimme

STANLEY Securityn laatima turvallisuusalan trendiraportti kertoo, miten valmistautua tulevaisuuteen. Yli 2 000 vastaajalta ympäri maailman kerätty ainutlaatuinen tutkimusdata ja asiantuntijoiden näkemykset tulevan vuoden 10 tärkeimmästä turvallisuusalan trendistä auttavat sinua pitämään liiketoimintasi joustavana vuonna 2021 ja siitä eteenpäin.

 

Päivitä liiketoimintasi

Mikäli haluat proaktiivisesti rakentaa liiketoiminnallesi turvallisempaa, terveellisempää ja tehokkaampaa tulevaisuutta, ota yhteyttä tiimiimme.
OTA YHTEYTTÄ