Miten parantaa resurssiesi tehokkuutta ja turvallisuutta

Valmistuksesta myyntiin resurssit, kuten koneet, ajoneuvot ja varastot, tehostavat liiketoimintaa. Kerromme tässä, kuinka kolme itsenäistä toimitusketjutoimintoa voi hyödyntää teknologiaa varmistaakseen resurssiensa turvallisuuden, seurata näiden resurssien liikkumista ja valvoa niiden käyttöä ja/tai varastotasoja.

 

 

 

Tuotanto

Mahdollista resurssien seuranta koko tuotantoprosessisi aikana hyödyntämällä teknologioita, kuten analytiikkapalveluita ja videovalvontaa.
Ne keräävät IoT-dataa AI:n käyttöön, hävikin estämiseksi, tapahtumien dokumentoimiseksi ja yleisen toimintatehokkuuden parantamiseksi.

 

 

 

Logistiikka

Älykkäillä sensoreilla voidaa valvoa kaluston liikkeitä ja käyttämällä älykästä kameratekniikkaa voidaan mitata sillan ali ajavan ajoneuvon korkeutta. Näin minimoidaan toiminnan häiriötilanteet ja vältetään henkilö- ja aineellisia vahinkoja. 

 

 

 

Kiinteistöt, julkiset rakennukset ja toimitilat

Kiinteistät ja toimitilat tarvitsevat joustavan, mutta turvallisen kulunvalvontajärjestelmän. Kaikki tilat eivät kuitenkaan ole optimaalisia turvattaviksi perinteisellä kulunvalvonnalla. Siksi tarjoammekin näiden ratkaisujen ohella ratkaisun, jossa mobiiililaite voi toimia fyysesenä avaimena. 

 

Suositellut ratkaisut

Lue lisää integroiduista ratkaisuistamme, jotka auttavat sinua turvaamaan omaisuutesi ja mahdollistat liiketoimintasi turvallisen, tuottavan ja tehokkaan kehittymisen.

STANLEY Flow

Käytä fyysisten avainten sijaan mobiililaitetta avaimena kulunhallinnassa. LUE LISÄÄ 

STANLEY Hosted Services

Optimoi palvelimesi toiminta Hosted Services -palvelumme avulla. Turvallinen pilvipalveluympäristö 24/7 valvonnalla.


LUE LISÄÄ 

Etäpalvelut

Paranna turvallisuustasoa kustannustehokkkaasti ja henkilöresursseja säästäen. LUE LISÄÄ 


Tekniset innovaatiot rakentavat siltaa turvallisuuden ja toiminnan välille tarjoten jännittäviä uusia mahdollisuuksia tehokkuuden parantamiseksi. Miten tämä tapahtuu, lue siitä lisää blogistamme alta.

STANLEY Securityn UNA™-ekosysteemi integroi terveys-, turvallisuus- ja tietoturvalaitteistot ja -ohjelmistoratkaisut yhdeksi muokattavaksi kokemukseksi, jotta voit yhtenäisesti suojella työntekijöitäsi, turvata omaisuutesi, varmistaa verkostosi ja ohjata toimintojasi.

Suojele työntekijöitäsi

Varmista, että työntekijäsi voivat luottavaisesti keskittyä työhönsä, toimia parhaansa mukaan ja tarjota turvallisempia ja terveellisempiä asiakaskokemuksia.

Lue lisää. 

Varmista verkkosi

Pidä liiketoimintasi yhteydet käynnissä ja työntekijäsi turvassa palvellessasi asiakkaitasi ja kasvattaessasi liiketoimintaasi.

Ohjaa toimintojasi

Hyödynnä datan, oivallusten ja automaation voima ongelmien proaktiivisessa ratkaisemisessa ja kasvata liiketoimintaasi tehokkaasti