UNA™ tekee ympäristöistä turvallisempia, terveellisempiä ja tehokkaampia.

UNA™-ekosysteemi yhdistää useita ratkaisuja ja palveluita yhteen kokemukseen, jotta sinä voit johdonmukaisesti:

  • suojella työntekijöitäsi
  • turvata omaisuutesi
  • varmistaa verkostosi
  • ohjata toimintojasi.


UNA™n avulla koko yrityksesi on turvallisempi, terveellisempi ja tehokkaampi – helposti ja saumattomasti.SUOJELE TYÖNTEKIJÖITÄSI

Tärkeimmän voimavarasi, henkilöstösi, suojeleminen on elintärkeää liiketoimintasi kannalta. UNA™-ekosysteemi auttaa sinua luomaan turvallisempia ja terveellisempiä ympäristöjä työntekijöillesi ja vierailijoillesi, jotta he ovat turvassa, luottavaisia ja tuottavia.

 


TURVAA OMAISUUTESI

Miten pidät omaisuutesi, laitteistosi ja varastosi turvassa? UNA™-ekosysteemi auttaa pitämään omaisuutta tarkasti silmällä ja tunnistamaan ja vähentämään riskejä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sen katoamisesta tai vahingoittumisesta.

 


SUOJAA VERKKOSI

Yrityksesi luottaa toimiviin yhteyksiin. UNA™-ekosysteemi auttaa sinua varmistamaan verkostosi eliminoimalla kyberturvallisuusuhat – jotta vältät seisokkiajat ja voit huoletta jatkaa toimintaasi.

 


HALLITSE TOIMINTOJASI

Tehokkuus on avain tuottavuuteen ja kehittymiseen. UNA™-ekosysteemi auttaa sinua parantamaan toimintojasi älykkäämpää päätöksentekoa edistävillä näkymillä ja automatisoinnilla – jotta yrityksesi toimisi entistä tehokkaammin.

 

 

Mukauta UNA™ yritykseesi sopivaksi

STANLEY Securityn UNA™-ekosysteemi on täysin tarpeisiin mukautettavissa. Suunnittelemme ja integroimme tarvittavat turvallisuusjärjestelmät ja -palvelut auttaaksemme sinua yrityksellesi ja teollisuudenalallesi ominaisissa, ainutlaatuisissa turvallisuus- ja terveyshaasteissa.

Keskustele asiantuntijamme kanssa, kuinka UNA™ voi auttaa sinua tekemään yrityksestäsi turvallisemman, terveellisemmän ja tehokkaamman.

OTA YHTEYTTÄ

 

 

Lataa ilmainen vuoden 2021 turvallisuusalan trendiraporttimme

STANLEY Securityn laatima turvallisuusalan trendiraportti kertoo, miten valmistautua tulevaisuuteen. Yli 2 000 vastaajalta ympäri maailman kerätty ainutlaatuinen tutkimusdata ja asiantuntijoiden näkemykset tulevan vuoden 10 tärkeimmästä turvallisuusalan trendistä auttavat sinua pitämään liiketoimintasi joustavana vuonna 2021 ja siitä eteenpäin.

 

Päivitä liiketoimintasi

Mikäli haluat proaktiivisesti rakentaa liiketoiminnallesi turvallisempaa, terveellisempää ja tehokkaampaa tulevaisuutta, ota yhteyttä tiimiimme.
OTA YHTEYTTÄ