STANLEY Finland

Lehdistötiedote 21.12.2015

                                                                                                                                                                           

                                                                                                    

                         

Ascomin Unite-viestintäjärjestelmä on nyt yhteensopiva                               STANLEYN RTLS-ratkaisun kanssa

Yhteensopivuus parantaa henkilöstön viestintää ja nopeuttaa potilaiden tai asukkaiden tarpeisiin vastaamista.

 

Ascom Unite Messaging Suite viestintäjärjestelmä on yhteensopiva STANLEYN reaaliaikaisen paikannusjärjestelmän (RTLS) kanssa. Integroinnin ansiosta hälytykset STANLEYN AeroScout®-järjestelmästä voidaan lähettää Ascom Uniten kautta henkilöstön erilaisiin mobiililaitteisiin, muun muassa älypuhelimiin. Ratkaisua voidaan käyttää henkilöstön tukipyyntöjen lähettämiseen, resurssien hallintaan, vastasyntyneiden ja potilaiden tilan seurantaan sekä kylmäsäilytysyksiköiden lämpötilahälytysten välittämiseen. Kun resurssien, henkilöstön ja potilaiden sijaintiin ja tilaan liittyvät kriittiset tiedot ovat terveydenhuollon toimijoiden käytettävissä paikan päällä, he voivat tehdä parempia ja järjestelmällisempiä päätöksiä työnkulun tehostamiseksi ja paremman hoidon tarjoamiseksi potilaille.

 

STANLEYN ja Ascomin ratkaisujen integrointi mahdollistaa kaksisuuntaisen viestien välittymisen paikkatietoineen toimintakriittisistä järjestelmistä henkilöstön mobiililaitteisiin. ”Ascom Unite Messaging Suite ja STANLEYN RTLS-järjestelmä muodostavat yhdessä vahvan viestintäratkaisun, joka tukee interaktiivista viestintää RTLS-tapahtumista, kuten tärkeiden resurssien liikkeistä, potilaiden tilasta ja henkilöstön sijainnista”, toteaa Magnus Lönnroth, Ascom Wireless Solutionsin Unite Solutions -tuotelinjan tutkimus- ja kehitysjohtaja. ”Tämä kumppanuus pohjautuu STANLEYN laajaan kumppaniverkostoon, jonka integrointien on tarkoitus kehittää RTLS-ratkaisua toimittamalla kriittisiä tietoja sinne, missä niitä tarvitaan”, kertoo Nadav Barkaee, STANLEYN integraation ja mobiilisovellusten tuotepäällikkö. ”Yhteensopivuus Ascomin Unite-viestintäjärjestelmän kanssa tarjoaa sairaaloille, terveydenhuoltolaitoksille ja hoivakodeille tehokkaan keinon välittää henkilöstölle tietoja, joita he tarvitsevat tehdäkseen työnsä tehokkaasti ja parantaakseen potilaiden ja asukkaiden saamaa hoitoa.”

 

Tietoa Ascom Miratelista

Ascom Miratel Oy on Suomen johtava terveydenhuolto- ja sosiaalialan viestintä- ja henkilöturvajärjestelmien toimittaja. Tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi sairaaloihin, palvelutaloihin ja itsenäiseen asumiseen. Ascom Miratel työllistää 40 henkilöä Turussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Huolto-organisaatio kattaa koko maan, joten voimme palvella asiakkaitamme tehokkaasti. Ascom Miratel kuuluu Ascom Wireless Solutions -divisioonaan, joka on Euroopan suurin langattomien viestintäjärjestelmien
toimittaja. Ascom Wireless Solutions perustettiin 1950-luvulla Göteborgissa Ruotsissa. Se on osa Ascom Groupia, joka on listattu Sveitsin pörssiin. Ascom tarjoaa laajan valikoiman ammattilaisten viestintäratkaisuja. Se luo lisäarvoa tuotteidensa avulla tukemalla ja optimoimalla asiakkaiden kriittisiä prosesseja. Ratkaisut perustuvat IP-, WLAN-, IP-DECT- ja RF-tekniikoihin, jotka voidaan integroida nerokkaalla tavalla asiakkaan työtä tukeviin järjestelmiin. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 13 maassa ja se
työllistää 1 200 henkilöä ympäri maailmaa.

 

Tietoa STANLEY Securityn terveydenhuollon tuotteesta

STANLEYN terveydenhuollon RTLS-järjestelmä on jo asennettu yli 5 000 suureen sairaalaan ja yli 12 000 pienempään terveydenhuollon toimipisteeseen. STANLEYN ratkaisut auttavat asiakkaita tekemään organisaationsa toiminnasta erinomaista ja tarjoamaan korkealaatuista hoitoa viidellä kriittisellä alueella, joita ovat potilasturvallisuus, turvallisuus, ympäristön valvonta, kliininen toiminta ja työnkulku sekä toimitusketjun ja resurssien hallinta. Ratkaisuja täydentävät konsultointi-, koulutus-, käyttöönotto- ja integrointipalvelut. STANLEY on osa Stanley Black & Decker, Inc. -yritystä.

 


Lisätietoja antaa:

Kettil Stenberg
Stanley Security
Toimitusjohtaja FI, SE, DK
+358204705
Kettil.Stenberg@sbdinc.com


Jarno Karttunen
STANLEY Security
Sales Manager
Stanley Advanced Technology Solutions
+358 40 571 3704
Jarno.Karttunen@sbdinc.com

Ari-Pekka Tenko
Ascom Miratel Oy
Myyntijohtaja
+ 358 40 500 99 04
ari-pekka.tenko@ascom.com