STANLEY Finland

Lehdistötiedote 26.9.2017 17.30

eServices palvelualusta nyt ensimmäisenä STANLEY Security Oy:n asiakkaille

STANLEY Security Oy lanseeraa uuden eServices palvelualustan asiakkailleen Suomessa osana Customer First strategiaansa.

STANLEY Security US on tuottanut palveluitaan n. 6000 asiakkaalleen  jo vuosia ns. M-service palvelun kautta. Palvelun kautta asiakkailla on ollut mahdollista tarkastella asiakastietojaan selaimella ja sen avulla esimerkiksi seurata huoltoja, laskutusta, projekteja ja muuttaa omia tietoja turvallisesti.

Uusi eServices alusta tuo nyt asiakkaillemme käyttömahdollisuuksia enemmän kuin mitä tähän asti olemme voineet tarjota.

 
eServices palvelukonsepti mahdollistaa asiakkaille kokonaisvaltaisen ja joustavan omien tietojen hallinnoinnin turvallisesti joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta.

Asiakkaiden on mahdollista reaaliaikaisesti tarkastella ja muuttaa omia tietojaan turvallisesti joko selaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Lisäksi asiakkaillamme on mahdollisuus seurata omia huoltojaan sekä tulevaisuudessa laskutusta ja projektien etenemistä ja monia muita asiakokonaisuuksia. eServices palvelualusta mahdollistaa asiakkaillemme läpinäkyvän ja joustavan tavan tarkastella omaa turvallisuuskokonaisuuttaan yhdellä silmäyksellä. eServices mobiilisovelluksen voi ladata AppStoresta sekä Google Play kaupasta ja palveluasiakkaat saavat sovelluksen käyttöönsä tulevan syksyn aikana.

 

Finnsec messuilla esittelemme sovellusta messuosastollamme 6 C 48.

 

STANLEY Security Oy

 

STANLEY Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. STANLEY Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. Olemme osa globaalia STANLEY Black & Decker -konsernia. Suomessa STANLEY Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

 

Lisätietoja:

Stanley Security Oy asiakaspalvelu

Email: asiakaspalvelu@sbdinc.com

Tel: 02 03 02 001