STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Kim Willgren maajohtajaksi

Turvallisuuspalvelujen ja –järjestelmien tarjoaja Stanley Security vahvistaa organisaatiotaan Suomessa ja on nimittänyt KTM Kim Willgrenin (48) Suomen toimintojen maajohtajaksi (General Manager). Stanley Security Oy on osa Stanley Black & Decker –konsernia. Suomessa Stanley Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja.

Stanley Securityn uudella maajohtajalla Kim Willgrenillä on vankka myynnin, markkinoinnin ja liiketoimintajohdon kokemus. Willgren on työskennellyt aiemmin mm. Securitas Directin toimitusjohtajana ja A-Katsastus Groupin kansainvälisen liiketoiminnanjohtajana sekä johtajana Verify Security Internationalissa. Uuteen tehtäväänsä Willgren siirtyy Leakomatic Ab:n toimitusjohtajan tehtävästä. Maajohtajan tehtävässä Kim Willgrenin laaja kansainvälinen turvallisuusalan kokemus antaa vahvan pohjan.

- Olen ollut kehittämässä ja markkinoimassa turvaratkaisuja aina vuodesta 1998 lähtien. Turvallisuustoimialan merkitys on korostunut viime vuosina ja parhaillaan ala elää voimakkaan teknologisen kehittymisen aikaa. On kiehtovaa päästä mukaan kehittämään tätä toimintaa, sanoo Kim Willgren.

- Stanley Security on alansa selkeä ykkönen Suomessa toimittaen turva- ja kulunvalvonnan palveluita ja järjestelmiä laajasti sekä yksityiselle sektorille että julkishallinnon erilaisiin tarpeisiin. Jatkossa vahvistamme entisestään Stanley Securityn roolia sekä kasvatamme kokonaismarkkinaa, jatkaa Kim Willgren.

- Kimillä on vankka alan kokemus ja hänellä on näkemystä ja tahtoa kehittää toimintaamme edelleen. On upeaa saada Kim tiimiimme sekä Suomen maajohtajana että kansainvälisen konsernimme jäsenenä, toteaa Kettil Stenberg, Stanley Securityn pohjoismaiden toiminnoista vastaava johtaja.

Kim Willgren aloittaa tehtävässään 12.4.2016

Lisätietoja:

Kim Willgren, Maajohtaja, Stanley Security Suomi
+358 45 632 2017, kim.willgren@sbdinc.com

Kettil Stenberg, Regional General Manager, Stanley Security
+358 50 566 5399, kettil.stenberg@sbdinc.com

Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus- ja henkilöturvajärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Katso lisää www.stanleysecurity.fi