STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

Oikaisu Ylen uutisointiin

Lehdistötiedote 3.2.2016                           

 

Ylen aamu-uutisissa tänään 3.2.2016 huomioitiin Stanleyn AeroScout-reaaliaikainen paikannusjärjestelmä, joka on tulossa HUS:n sairaaloihin. Stanley Security on erittäin iloinen, että jutussa nostettiin esille tärkeitä huomioita, jotka koskettavat niin työntekijöitä kuin työnantajaa. Haluamme olla omalta osaltamme korjaamassa muutamia väärinkäsityksiä, jotka liittyvät järjestelmämme uutisointiin.

Stanleyn AeroScout-järjestelmä on reaaliaikainen paikannusjärjestelmä, jonka avulla lisätään potilas- ja henkilöturvallisuutta sekä tehostetaan omaisuuden hallintaa. Tekemällä näkyväksi sen, mikä on ennen ollut näkymätöntä kiinteistöjen sisällä. AeroScout-järjestelmän avulla henkilökunta ja potilaat voivat hälyttää apua kaikkialla kiinteistössä. Hälytykset ohjautuvat oikealle auttajataholle ja hälytystiedoissa näkyy paikkatieto sekä hälyttäjä. Näin voidaan varmistaa mahdollisimman nopea ja oikeanlainen avunsaanti kaikkialle kiinteistössä.

Järjestelmää ei käytetä tavaravirtojen hallinnointiin. Järjestelmällä seurataan laitteiden käyttöasteita, tilaa ja sijaintitietoa. Tämä mahdollistaa henkilökunnalle huoltajille ym. tehokkaan keinon löytää lähin tarvitsemansa laite ilman, että työajasta kuluu runsaasti ylimääräistä aikaa etsimiseen. Tämä vapauttaa henkilökunnan tekemään tärkeää hoitotyötä.

Stanley Security ehdottomasti suosittelee ja kannattaa YT-toimikunnan käyttämistä järjestelmien käyttöönotossa, sillä se on tehokkain keino ehkäistä väärinkäsityksiä ja epäluuloja, jotka liittyvät järjestelmään. Lisäksi Stanley haluaa aina tarjota työntekijöille mahdollisuuden päästä näkemään, millä tasolla tietoa on kerätty.

AeroScout järjestelmää ei käytetä potilaiden tai henkilökunnan ohjailemiseen. Potilas- ja henkilökuntaseurannassa ei ole ajatuksena valvoa henkilökunnan tai potilaiden jokaista liikettä, koska järjestelmä ilmoittaa hälytystilanteessa aina hälyttäjän reaaliaikaisen sijainnin. Toisin kuin uutisessa sanottiin, suosittelemme että WC- ja ruokailutilat rajataan pois paikannettavista alueista mahdollisuuksien mukaan.

Stanley Security luottaa, että järjestelmän avulla voimme auttaa terveydenhuoltoa tekemään kustannussäästöjä ja tehostamaan potilas ja henkilökunnan turvallisuutta. Esittelemme ja kerromme halukkaille miellämme lisää.

Stanley Securityn toimitusjohtaja (FI, SWE, DK) Kettil Stenberg vastaa mielellään lisäkysymyksiin.

+358 50 5665399

kettil.stenberg@sbdinc.com