STANLEY Finland

Smart Key for Timecon on Stanley Security Oy:n uusi ratkaisu avaimettomaan kulunhallintaan kaikille oville, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Nykyinen sähköinen tai mekaaninen lukko voidaan adapterin avulla muuttaa älykkääksi lukoksi, olemassa olevaa laitekantaa hyödyntäen.

Oikeuksien luominen ja hallinnointi tapahtuu suoraan Timecon®22 -järjestelmästä. Älykkäät lukot avataan käyttäjän omalla mobiililaitteella ja siihen ladatulla applikaatiolla. Digitaalinen avain on aina vaihtuva ja kertakäyttöinen, joka takaa korkean turvatason. Kulkuoikeudet ja muutokset varmistetaan jokaisen ovenavauksen yhteydessä TIMECON kulunvalvontajärjestelmästä.

 

STANLEY Security Oy

STANLEY Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. STANLEY Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. Olemme osa globaalia STANLEY Black & Decker -konsernia. Suomessa STANLEY Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. 

 

Lisätietoja:

Stanley Security Oy asiakaspalvelu

Email: asiakaspalvelu@sbdinc.com

Tel: 02 03 02 001