STANLEY Security Oy käyttää evästeitä parantaakseen sivujen toimivuutta.

Käytämme tilastoja markkinointitarkoituksiin. Nämä tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, kun vastaat kyllä jatkaaksesi. Lue lisää Tietosuoja- ja evästekäytännöstämme täältä

Ei Kyllä
Performance In Action™

STANLEY Security Oy ja Lukoton Experience Oy kumppanuussopimukseen avaimettoman kulunhallinnan ratkaisusta

Lehdistötiedote 22.9.2015 

 

STANLEY Security ja Lukoton Experience Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jossa STANLEY Security lähtee tarjoamaan Lukottoman moderneja kulunhallintaratkaisuja syksyn 2016 aikana. Kumppanuussopimus mahdollistaa entistä useamman oven tuonnin kulunhallinnan piiriin, koska kallista ja aikaa vievää kaapelointia ei enää tarvita.

Järjestelmä on nopea asentaa yleisimpiin suomalaisiin lukkolaitteisiin niin, ettei vanhaa lukkoa tarvitse vaihtaa, eikä oveen tarvitse lisätä kaapelointia tai kallista sähkölukkoa. Ratkaisu on erittäin kustannustehokas ja soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten toimistoihin, kiinteistöihin, etäkohteisiin sekä erilaisiin yhteiskäyttötiloihin. Ratkaisu mahdollistaa monille asiakkaille täysin uudenlaisia tapoja tehdä tehokkaammin liiketoimintaa ilman mekaanisten avainten työlästä hallintaa.

Kumppanuussopimuksen myötä STANLEY Security ja Lukoton Experience lähtevät kehittämään nykyaikaista kulunhallinnan ratkaisua, joka vastaa paremmin uusia vaatimuksia, tarpeita ja on helposti muutettavissa asiakkaan tarpeiden mukana. STANLEY Security ja Lukoton ovat tuomassa IoT-maailman kaikkien ulottuville. Tulevaisuuden langattomat kulunhallinnan ratkaisut ovat syksystä alkaen Stanleyn asiakkaiden tilattavissa

Lukoton Experience Oy

Lukoton Experience Oy on suomalainen startup-yritys, joka on perustettu 2014. Lukoton kehittää innovatiivisia lukitusratkaisuja, jotka perustuvat älypuhelimen käyttöön fyysisten avainten ja kulkutunnisteiden sijaan. Yritys on saanut kehitystyölleen rahoitusta mm. Tekesiltä ja Euroopan Unionin Horizon 2020 –hankkeelta.

Lukoton Experience Oy’lle on Euroopan Unionin toimesta myönnetty heinäkuussa 2016 Seal of Excellence liittyen Lukoton Experience Oy’n projektiin Key Cloud 2, jonka tarkoituksena on toteuttaa lukitusratkaisu, joka mahdollistaa älykkäämmän ja joustavamman kulunhallinnan kaupunkiympäristössä.

STANLEY Security Oy

STANLEY Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. Stanley Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. Olemme osa globaalia Stanley Black & Decker -konsernia. Suomessa STANLEY Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. 

Lisätietoja:

 

Jarno Karttunen

Sales Manager, SATS

STANLEY Security Oy

jarno.karttunen@sbdinc.com

+358 40 57 13 704

 

Hannu Katajamäki

Toimitusjohtaja

Lukoton Experience Oy

hannu.katajamaki@lukoton.com

+358 40 553 1707