STANLEY Finland

Lehdistötiedote 29.9.2016

STANLEY Security Oy:n nykyaikainen työajanseuranta on nyt saatavilla uutena palveluna. Timecon Worktime Mobile –palvelu on helppokäyttöinen ja nykyaikainen työajanseurantapalvelu, jota käytetään  mobiililaitteilla ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu tuotetaan pilvipalveluna Stanley Security Oy:n palvelintilassa Suomessa.

Timecon Worktime työajanseurantapalvelu on helppokäyttöinen ja luotettava ratkaisu seurata yrityksen työaikakirjanpitoa. Palvelu sopii hyvin niin pienille kuin suurillekin yrityksille ja on helposti muokattavissa tarpeiden mukaan. Palvelun tuottamisessa on huomioitu korkea toimintavarmuus, tietojen varmistukset ja tietoturvallisuus. Työaikakäyttäjät tekevät työaikakirjaukset omalla mobiililaitteellaan ja voivat samalla seurata henkilökohtaisien tuntisaldojen tilannetta.

 

Työajanseurannan tulevaisuutta?

Työajanseuranta on Suomessa lakisääteinen, jonka mukaan työnantajan on pidettävä työaikakirjanpitoa työntekijöiden kaikista tehdyistä tunneista ja niistä suoritetuista korvauksista. Työajanseurantapalvelu mahdollistaa työnantajalle ja työntekijöille luotettavan tavan seurata työaikaa, josta saadaan helposti myös raportit palkanmaksuun.

Timecon Worktime Mobile on STANLEY Security Suomen kehittämä vaivaton ja helppokäyttöinen työaikasovellus, jolla mahdollistetaan entistäkin luotettavampi työajanseurannan kirjanpito. Sovellus ja sen taustapalvelut on kehitetty 30 vuoden työajanseurannan suomalaisella kokemuksella ja asiakastuntemuksella.

–   Timecon Worktime Mobile:n avulla luomme asiakkaillemme entistä luotettavamman tavan leimata työaikaa, paikasta ja laitteesta riippumatta. Timecon Worktime Mobile on yksi monista uusista innovaatioista, joita STANLEY Security tuo esineiden internetiin.” – Markku Ruuskanen, Operations Manager.

 

STANLEY Security Oy

STANLEY Security Oy toimittaa kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia palveluratkaisuja asiakkaille, joille turvallisuus on tärkeää. STANLEY Security Oy on täyden palvelun turvatalo, jonka ratkaisut perustuvat nykyaikaisiin teknisiin järjestelmiin ja palveluihin sisältäen kulunvalvonta-, kameravalvonta-, rikosilmoitin-, paloturva-, tuotesuojaus-, henkilöturva- ja äänievakuointijärjestelmiä. Olemme osa globaalia STANLEY Black & Decker -konsernia. Suomessa STANLEY Security Oy on teknisten turvaratkaisujen ja järjestelmäpalveluiden markkinajohtaja. 

 

Lisätietoja:

Markku Ruuskanen

Operations Manager, STANLEY Security

markku.ruuskanen@sbdinc.com

+358 40 838 2941

www.stanleysecurity.fi/tuotteet-ja-palvelut/timecon-worktime/